blog kardesligi

• said...
    • ’s Avatar
    • 30 Aug 2006, 16:27

Kutu Hakkında.

ben blogumun dizaynını değiştirdikten sonra blog kardeşliği kutusunun kodunu kaybettim. nerden bulucam ben bu kodları bir de başka kod koymak gerekiyor muydu siteye unuttum da.
  • Blog Kardeşliği Blog Kardesligi ne girince [url="http://www.blogkardesligi.com/blogkardesleri.php";]blog kardeşleri linkine tıkla yukarıdaki. Orada tüm kardeşler listesinden kendi blogunu bulunca yanında bir ok işareti bir de rss işareti göreceksin. Ok işaretine bastığında pop-up'ta kodun çıkacak =)
    • said...
    • ’s Avatar
    • 30 Aug 2006, 17:58
    Teşekkür ettim :)
  • merhaba..

Blogumda sorunlar yaşadım ama ondan öncesinde blogkardeşliğine üye idim. Sorunlar düzeldi ve blogum güncellendi. şimdi üye olmak istiyorum ama form u doldurum gönderiyorum,ardından bomboş bir sayfa çıkıyor. Form size ulaştımı acaba :(

www.bencilek.blogspot.com
    yardım ederseniz çok memnun olurum...

Teşekkürler iyi çalışmalar dilerim...
    • said...
    • ’s Avatar
    • 28 Dec 2007, 01:44
    merhaba şu lastfm şeysinin kodunu hangi kodların altına ekleyeceğiz bilen gören duyan yokmu?
Anonymous users may not post messages. Please log in or create an account to post in the forums.

What’s New

Check out SXSW’s artists talking about their personal music experience. Exclusive artist interviews include Dirty Pretty Things, Light Speed Champion, Does it offend you, yeah and more.