blog kardesligi

• said...
    • ’s Avatar
    • 12 Nov 2005, 02:50

Blog Kardeşliği Gecesi

burada dinlediğimiz şarkıların çalındığı bir gece fikri hepimizin ne derecede hoşuna gidiyor? sizce çok mu ütopik?
    • said...
    • ’s Avatar
    • 12 Nov 2005, 15:41
    yok canim daha neler, niye utopik'lessin... gayet eglenceli olabilir :)
  • rengarenk olur evet :) yalnız buradaki üye sayımız 'az', blog kardeşliğinde üye sayısı aldı başını gidiyor, last fm'e de gelsinler di mi ama? ama bi' şey daha var, toplantılar gibi 'yine' istanbul'da olmasın bu gece, hmmm ya da 'yalnızca' :)
    • said...
    • ’s Avatar
    • 15 Nov 2005, 20:08
    peki böyle bir organizasyon ile ilgilenecek aramızda arkadaşlar var mı ki?
    ayrıca bu listeye katılımı nasıl sağlayabiliriz?
  • hmm, eşe dost'a haber veriyorum ben, hı hı geliriz geliriz last fm'e diyolar da henüz yeni gelen olmadı :) yayılması için belki dogrudan blogkardesligi sitesine bi' link? blog kardesleri ne dinliyolar? hmm, bi' irtibata gecmek gerek en azından :)
    organizasyon'a gelince, şey, biraz (cok az daha) kalabalıklaşınca uğraşalım derim? "müzik gecesi" gibi olur en azından, tamam, katılımın devasa olmasını beklemek gereksiz ama baksanıza, biz'lerden başka kimsecikler foruma bile katılmadı hala :)
    • manhem said...
    • manhem’s Avatar
    • 28 Nov 2005, 09:04

Yani

Yakın zamanlarda bir aktivite şart zaten. Olabilir.
    Manhem
  • marmaristeyim ben sanirim benden baska kimse yoktur buralarda tek basima bi gece duzenleyeyim tek katılanda ben olayim o geceye ehei
    • said...
    • ’s Avatar
    • 28 Nov 2005, 22:48
    bence güzel bi fikir, ama olacaksa ben türkiye'deyken olsun ;)
  • ya ben ankaradayım.Etkinliklerinize katılamıyorum..Ne yapmalı ?
  • valla bende ankaradayım ziondina partine bende geliyom :P tek deilsin bırakmam seni tek ben :D ejeheh
    Forever Pich..
Anonymous users may not post messages. Please log in or create an account to post in the forums.

What’s New

Check out SXSW’s artists talking about their personal music experience. Exclusive artist interviews include Dirty Pretty Things, Light Speed Champion, Does it offend you, yeah and more.